Jag och min gos!
Idag har jag varit på långpromenad och efter det kom Towa förbi.
Vi har pysslat och kokat knäck, godaste knäcken som finns!
Vi har sjungit för Alvin (och oss själva) och haft en skojig dag!

I morgon kommer Johan hem, som jag har längtat!
Tycker verkligen inte om att sova själv, Alvin är inte till så mycket trygghet, även om han är väldigt mysig att ligga brevid stundvis.
Det blir lixom tomt utan Johan, även om jag kan bli galen på honom när han är hemma, så vill jag inte att han ska vara borta såhär länge. Då är jag hellre galen en stund.
Nu har jag fått sköta hemmet, vattna blommor (några mår inte så bra) mata katt och fiskar och rensa kattlådan, saker som annars Johan sköter.
Matlagningen har det varit sådär med, tomtegröt på korv, risifrutti, färdigmat från frysen eller så har jag varit hos mamma och pappa och fått maten serverad. Det är precis där jag är nu =)
Det är nog bra att vara ifrån varandra några dagar, man uppskattar varandra mer då, och att sakna är bara bra. Ett tag iaf.
Det som är bra med att vara ensam är att jag inte behöver gnälla på saker som ligger på fel ställen, i så fall är det ju jag (eller möjligen katten) som lagt dem där.
När jag är själv är det mesta precis så som jag vill ha det! Ingen odiskad disk har det varit på hela veckan, jag diskar upp allt direkt. Bordet är tomt från matrester, reklam och post och annat skräp. Skorna står där dom ska vara och smutstvätten ligger i tvättkorgen. Bara bra.
Men jag skulle nog sakna använda kalsonger brevid sängkanten och smutstrumpor under vardagsrumsbordet om de aldrig var där. Det ska jag komma ihåg nu, och inte bli så galen. Hoppas jag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2008-12-12 @ 22:07:14
Postat av: Fru Evelina

hej tjejen!

vad stooor han har blivit lilla killen =) och så söt =)

kram

2008-12-12 @ 22:08:00
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Linda

Din gos han bara växer och växer.. sötnosen!

kram kram

2008-12-12 @ 22:56:14
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0