Tisdag

Tänkte ta mig lite tid framför datorn men det verkar svårt. En av mina älsklingspojkar är och tränar, den andre ligger och skriker på sängen, antar att ni kan lista ut vilken som gör vad ;-)
Fick nyss byta kläder på Alvin för han hade spytt en massa och var blöt. Nu ska han väl äta, även fast det inte var längesedan han gjorde det sist.
Sovit nästan hela natten har han gjort. Åt innan vi la oss och sen väckte jag honom vid fyra-fem för att mina tuttar höll på att gå sönder! Jag har varit vaken en massa gånger, men pojkarna har sovit så sött. Hoppas det håller i sig att Alvin sover så bra på nätterna. Till natten ska han nog få sova i sin säng för första gången, ska bara se till att bädda den först.

Ska ner och väga lillgrabben idag, se om han har gått upp något. På fredag ska BVC göra hembesök, får se till att det inte är så stökigt då =)

Igår på kvällen var Sofia, Markus och Albert här och hälsade på. Första gången vi ses sen vi har fått barn och man ser att Albert är större än Alvin. Tänk vad snabbt det går, på bara nån vecka. Alvin fick fina presenter, två par byxor och en body, byxorna är redan invigda.

Blir en maskin tvätt idag, mycket nerkissade och nerkräksade handdukar. Tur man har många, och att det går hyffsat lätt att få tvättider. Alvin kissar mest varje gång när man byter på honom, man får passa sig ;-)

Nu ska jag se om jag kan få på mig några kläder, kör fortfarande leggings, vågar inte ens prova min byxor för jag kommer bli så besviken när inga går på så det får vänta ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0