Fredag

Jag har haft lördag hela dagen idag. Kanske för att både mamma och Johan var ledig från jobbet. Och jag tyckte att det var mycket folk på stan för att vara vardag.
Har ätit köpe-pizza till middag idag. Gott och flottigt.
Johan ska basta med sina kompisar och sen ska vi se film och äta godis. Sugen på godis redan nu så man kanske ska ta sig en smakbit =)
Alvin vilar lite, men ska nog när som helst ha lite sysselsättning. Han gillar när man sjunger för honom, än så länge, kan bara två hela sånger utantill, men de är också hans favoriter!
Stolen verkar vara färdigmålad så nu ska den bara fraktas hit och sättas ihop, sen har Alvin en egen matstol! Kanske han kan sitta med när vi äter middag utan att man måste ha honom i famnen för att han har lessnat att sitta i babysittern på golvet.
Nu fick jag en sån här stund då jag inte vet vad jag ska göra. Hmm...kanske måla bokstäverna jag köpte? Men så fort man börjar med något vaknar ju Alvin.
Soffan får det bli =)

Kommentarer
Postat av: Anna Hoglert

Klart ni får låna bumbon! säg till innan ni kommer och hämtar den så vi är hemma. vi har inga planer för helgen så det går närsom!

Kramen!!

2008-09-05 @ 18:25:31
URL: http://starannis.blogspot.com
Postat av: Elin

Längtar tills Vide kan sitta i egen stol vid bordet.. han brukar vara rätt nöjd i babysittern på golvet men inte alltid, vill som gärna vara med och kika på närmare håll :) Har du köpt nån stol begagnat som du målat? Vi funderar på en från ikea, tråkigt men billigt :D

2008-09-05 @ 18:51:05
URL: http://elinochelin.blogg.se/
Postat av: Elin

Mmmmm.. snordyra nya!! Ska försöka eventuellt försöka leta en billig begagnad fräsch sån och måla oxå annars blir det stol från ikea.. har en superfin stol sen jag var liten men den är för lite större barn så vi måste ha nåt tills dess.. En kompis målade sin tripptrapp svart och vit, blev kanonsnyggt!! :D

2008-09-05 @ 19:06:32
URL: http://elinochelin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kolla min kategori "Dagens visa". Kanske kan inspirera till en sångbok? :)

2008-09-05 @ 20:32:36
URL: http://www.maersta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0