Bättre sent...

Ja nu sitter det lampor på väggen i trappen. Efter att ha letat som en tok, ångrat att vi inte satte spottar i taket istället, och sedan beställt armaturer på internet utan att kolla måtten (!) har vi nu en aningens STORA lampor på plats. Det lyser fint om dem och de är dimbara.

Barnen har fått fönsterlampor i sina rum så nu saknas inte så många ljuskällor här hemma. 

Fönsterlampor i sovrummet vill jag ha. Och en lampa i taket på Johans kontor (jamen alltså, vi har VARSINA kontor!). 

Ja just, vi ska köpa fler armaturer att sätta på utsidan av huset. Det var en miss att inte välja till fler när vi beställde huset. En extra på sidan av ytterdörren, en vid groventren, och en till på baksidan av huset.

Kommentarer
Postat av: J

Hej! Har jag förstått det rätt så är det ett Älvsbyhus modell Hörner ni bor i? :)
Vi är sugna på ett bygga ett sådant med.
Jag undrar hur ni har gjort med det lilla sovrummet bredvid vardagsrummet? Lät ni det vara kvar eller tog ni bort det? Har ni förhöjt väggliv på ovanvåningen?
Tack på förhand:)

Svar: Hej! Ja, vi bor i ett Höner med spegelvänd planlösning. Vi tog bort sovrummet och fick ett större vardagsrum vilket vi inte ångrar. Vi har ju nu tre sovrum på övervåningen och två rum på nedervåningen och fler rum behöver vi inte. Skönt med öppna ytor!
Vi har inte förhöjt väggliv, det var en kostnadsfråga och vi prioriterade en takkupa!
Sandra Olofsson

2016-01-12 @ 19:48:45
Postat av: J

Tusen tack för svar! Det är verkligen många beslut som ska fattas..

Vår eventuella framtida säljare på Älvsbyhus rekommenderade starkt takkupa plus förhöjt väggliv. Han menade på att deg skulle försvinna ganska mkt yta i och med snedtaket..
Men ni känner ändå att det är rymligt där uppe?

Svar: Jo visst är det många beslut att fundera igenom. Takkupan är ett måste tycker jag! Taket blir lite lägre utan förhöjt väggliv, men det är inget vi tycker gör något. Tycker övervåningen känns stor. Alla tillval drar ju upp priset ganska mycket. Vet inte vad förhöjt väggliv kostar? Takkupan blir dyrare med då va?
Sandra Olofsson

2016-01-12 @ 22:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0