Ekonomisk

I morgon då blir det måla. Nu har jag köpt 3 liter svart färg. Var runt på en massa affärer för att kolla priser och det lönade sig. Hade ringt Fresks och där skulle det kosta 299:-
När jag kommer dit kostar de 410:- och killen säger att det är nästa vecka dom har erbjudande om 299:- burken. Jaha, ingen annan av de affärer jag var på stämde något heller, och de skulle kosta ännu mer. Men sen sa han på Fresks att det hade färg som var felbruten, han försvann och kom tillbaka 10 minuter senare med en burk svart färg för endast 150 pix. Riktig svart färg! Great! Tack killen, det gjorde min dag! Inte spelar det nån roll vad det var för fäg innan bara den är svart nu. Kanske jag har börjat bli lite mer ekonomisk nu.
Fyllde i ett papper så jag får elräkningen på autogiro, slipper jag komma ihåg att betala den.
Bara bredbansräkningen kvar då, och det papperet får jag nog med första räkningen.
Och här hemma har gubbarna fixat med elementen och bara skitat ner lite.
Tar fram dammsugaren i morgon kanske. Nyckeln låg där den skulle och ingen hade snott Ester. Inget annat heller hoppas jag.
Nu väntar jag på att Towa ska komma förbi. Ester springer på datorn och är leksugen.
Och mamma, nu regnar det faktiskt ute. Så det så!

Dagens sms: En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln. När hjorden jagas är det de långsammaste som dödas först. Detta naturliga urval är bra för hjorden. Hjorden i helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av den svagaste medlemmen. På samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller. Som alla vet tar överdriven alkoholkonsumtion död på cellerna. Men naturligtvis så är det de svagaste hjärncellerna som går åt först.
Genom att regelbundet konsumera öl kan man rensa bort de svagaste hjärncellerna och därigenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin. Det är därför man alltid känner sig smartare efter ett par öl. Tänk på detta! Drick med gott samvete!

Det blev ju en hyffsat bra dag det här!
Men tyvärr är mina nymålade naglar redan sabbade. Fastnar med naglarna mellan tangenterna på datorn så färgen lossnar. Typiskt!


Kommentarer
Postat av: johan

Hade du inte skrivit det så alla sett det hade jag varit osäker : ) dutti tjej, kanske kan vara ekonomisk trots allt : ) Varit på middag, tränat, bakat pizza och skruvat med cykeln, lagom seg för sängen nu, lite tomt men de hoppas jag vi råder bot på imorgon : ) puss puss älskling!

2007-08-30 @ 23:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0