Ghostbusters

Jag var hemma hos mamma och pappa en sväng idag. Skulle försöka hitta min gamla kamera, det gick inte. Var kan den vara? Tänkte ju använda kameraväskan till min nya, måste spara in på så tråkiga utgifter.
När jag satt på golvet i hallen hörde jag hur det prasslade på övervåningen. Jag som inte trodde någon var hemma. Börjar ropa. Hallå! Emma! Ingen svarar. Är det nån hemma? Nej, tydligen inte. Fast Emma är ju inte den som svarar om man ropar. Det prasslar igen. Hmm...jag går upp och kollar. Inget. Konstigt. Jag blev tvärsäker på att det spökade. Funderar på hur man ska fånga spöket, dammsugare kanske? När mamma kom hem säger jag att det spökar, bergis! Hon sa att det var säkert för att Viktors fönster var öppet som det prasslade. Det tyckte jag då inte att det var. Går upp igen, Viktors fönster är öppet och rullgardinen är nerdragen. Det är den som prasslar i vinden. Typiskt!
Min syster flyttar till Stockholm nästa vecka. Pappa verkar inte tycka att hon ska det, han kan inte förstå vad hon ska dit och göra. Han tyckte det var synd att vi inte bodde i Irak, då kunde han ju gifta bort oss, bestämma hos vem och var vi skulle bo. Vilken bra idé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0