Hemmafru

Skulle inte ha något emot att vara hemmafru. Men självklart skulle jag ha sysselsättningar och egen inkomst ändå, hur nu det skulle gå till. Långt ifrån nu med tanke på att jag bor ensam och inte har särskilt mycket att syssla med på dagarna (förutom jobbet, än så länge).
Har nu tvättat tre maskiner, dammsugat och torkat golvet! Känner mig duktig och det känns rent och fräscht hemma, och det luktar mumma från tvätten. Härligt det ska bli att lägga sig i nyduschad i den renbäddade sängen.Tråkigt bara om det blir ensam.
Det enda är väl att jag är lite lat när det gäller matlagning så först nu äter jag och det är inget mindre än stekta äggmackor! Jo, det är sant, lyxigt värre ;-)

Tittar på Top Model 8. Shit vad många säsonger det har gått. Deprimerande program ändå, och ändå tittar jag. 
Själv är man redan för gammal för att bli modell. För gammal och inte ens 22! Och för kort! Men jag är nöjd med min längd. 164 cm är det ultimata på en tjej. Men herregud vad modellerna verkar blåsta, och inte är dom särskilt snygga heller. Nej, jag och mina vänner skulle absolut vinna över alla de där tjejerna, så det så!

Och beroende av internet har jag oxå blivit nu, visste att det var en anledning till att jag inte skaffade det förut.
Bytt bort mitt medlemskap på gymet mot internet, toppen! Nu kan jag slacka ihop totalt och forfarande ha kontakt med omvärden. Men Johan köpte en träningscykel idag så när jag är där (vilket är ofta) kommer jag och spinna som en galning. Mycket sanning i det. Haha!

(Skrivet igår...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0