Jag blir GALEN!

Gud vad jag blir frustrerad.Gaah!!
I morse laddade jag mitt kontantkort vi telefonbanken med 200kr. Pengarna drogs självklart från kontot men sedan hamnade dom någon helt annan stans. Jaha. Och jag som skulle ha gratis sms. Efter två samtal till telefonbanken för nåt referensnummer och efter två mail till halebop är mina pengar äntligen på kortet.
Men var är mina gratis sms?!
Okej, jag har nyss skrivit ett tredje mail och det här får dom verkligen fixa snabbt...och kompensation förväntar jag mig för alla sms som kostat mig 49 öre styck idag!

Och ett ännu värre problem som har dragit ut på tiden sen i april är min jävla kamera!
Jag ska få en ny kamera på försäkringen jag har. Papperna som jag fick med en massa viktiga siffror om hur jag ska få en ny skickades till en adress jag flyttade ifrån för tre år sedan, som dom såg jag aldrig skymten av.
Har lagt ned massa tid, speciellt Johan (nästan bara han) på att ringa och få siffrorna och en ny kamera. Men jag kan ju självklart inte köpa den var som helst utan den ska köpas på samma ställe som den gamla. Den köpte jag på internet så då går jag in på hemsidan till företaget.
Där möts jag av följande text; På grund av uppdatering av vår webbshop ligger denna tillfälligt nere. Den beräknas snart vara tillgänglig igen.
Jaha, okej, jag kollar veckan efter...samma meddelande...och veckan efter det samma och efter det...Nu har det gått över en månad så efter att ha letat upp numret till dom (det står såklart inte på hemsidan som uppdateras) så ringer Johan och då har dom gått i konkurs! Marvellous!

Aldrig mer att jag köper en försäkring igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0