The Perfect Storm

Gud vad det stormar ute, man blir ju rädd att man ska blåsa bort. Det där finvädret verkar iaf ha gjort det för ett bra tag sedan.
I morgon kan man åka till Turkiet för 1799:- Från Frösön! Det är ju tokbilligt! Men inte är det någon som vill åka med mig heller. Attans, får sitta hemma i Östersund då under min ledighet. Känner ju inte för att dra på en charter själv...fast det kanske vore nåt? Jag som till och med hatar att gå på affären själv. Men snart ska jag iaf iväg och handla. Ska äta sushi idag med Johan så jag behöver lite gerejer, lax blandannat.

Min träning ligger verkligen på is just nu, sedan cykelturen till Ås har det inte hänt något. Och inte före det heller om jag ska vara ärlig. Men om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken. För hallå, hur kul är det egentligen? Ska väl iaf börja ta lite promenader med Karita och vovven nu när hon har kommit hem.


Dagens citat: Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins.

Dagens sanning: Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0