+6 C

I går började jag och Johan att titta på filmen "1408". Jag fick inte se klart, för när jag blev en aningens rädd (och kanske höll för ögonen lite) så stängde Johan av. Det var bäst så. Och det är kanske sant. Man ska inte skrämma upp sig i onödan.

Johan jobbar nu så jag gick hem till mamma och pappa. Så tråkigt att vara hemma själv så länge, och jag har ju inte orkat engagera mig i att höra av mig till nån och fråga om de vill leka heller. Kanske ska ta och göra det.
Jag behöver iaf ett par byxor som jag kan ha på mig, som jag får upp över rumpen och helst ska de gå att stänga oxå. Det här med Gällivare-häng känns lite ute. Så en sväng på stan måste jag göra i morgon, eller en annan dag går oxå. Leggings funkar ju när det är så pass varmt ute som nu.

Idag har vi iaf skaffat hemtelefon (igen). Samma nummer som förut och nu ska det fungera.
Men vänta med att ringa för jag måste koppla in en telefon först (och ta mig hem).
Och ring inte efter tio på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Karita

bara att höra av dig om du känner dig uttråkad och ensam! Jag gör ju ändå inget vettigt... eller jo jag gör mest bara vettiga saker men kanske just därför behöver jag komma ifrån =)du har ju en julklapp som väntar med. Dock inget speciellt men en liten symbolisk en =) Pöss

2007-12-27 @ 21:48:24
URL: http://bombos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0