Akuten

Stackars Johan sitter på akuten och väntar. Han har redan suttit där över två timmar. Hans halsmandlar är stora som plommon så han har lite svårt att både prata och andas som man ska. Skulle få träffa nån specialist. Hoppas att det går bra och att han snart är hemma.

Själv har jag ätit upp allt godis (som jag tömde upp i en skål för att det skulle se lite trevligare ut, väldigt nödvändigt) men det var bara Twist-påsen. Det finns mer gotta att stoppa i sig. Vikten stiger och det känns som jag borde stoppa i mig mat och inget godis, men vad gör man? Det är ju gott! Får fixa det till sommaren.
Dricker en massa vatten, är alltid törstig nu för tiden, som att jag svalt sandpapper och en tubsocka. Så jag tror jag varit på toa mins 44 gånger idag, och efter fem minuter är jag kissnödig igen! Dock ska det vara bra att dricka mycket vatten, rena kroppen! Och den (kroppen min) kanske slipper samla på sig en massa vatten (så man blir onödigt pluffsig), det sägs så iaf. Konstig att mer vatten blir mindre vatten som stannar. Jaja, jag dricker och springer på toa.

Tittar på "One Tree Hill" och försöker måla naglarna inför årets sista dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0