Men nu Jävlar blir jag GALEN!

Vi har en alkoholiserad rökare i vårat trapphus. Som röker med balkongdörren öppen så den friska luften vi ska få in genom ventilationen luktar rök så jag mår illa och kräks. Nyss ringde det på dörren! Jag kollade i tithålet men hade då ingen lust att öppna när den galna kärringen stod utanför, men satan ger sig fan inte. Pling pling pling pling pling pling pling, jag har då ingen aning om hur många pling det blev. Jag öppnar och hon undrar vad vi håller på med, för det var ju inte "hennes problem" att vi får in henne röklukt i våran lägenhet. Vi som har ring till hyresgärsföreningen och klagat. Så det har vi inte rätt att göra? Om vi inte är nöjd? Hon tar tag i dörren så jag inte kan stänga, jag är på väg i badet och har inga byxor på mig, två katter hinner springa upp i trapphuset och de får jag halvnaken traska upp för trappen och hämta! Självklart kommer två andra grannar in och undrar säkert varför jag strippar i dörröppningen och skriker åt en galen kärring som undrar "vad fan vi håller på med". Till slut rycker jag igen dören, hon drar på andra sidan, värsta psykot! Till slut lyckas jag vrida om låset och hon slutar rycka i handtaget och masar sig upp för trappen (jag kikar i titthålet).
Fy fan!! Äckel! Undrar om man kanske ska ringa till Systembolaget och fråga om det verkligen passar sig att ha en alkoholiserad arbetande hos dem?!
Polisen borde ju få in en anmälan angående hemfridsbrott, eller, hur funkar sånt?
Johans kompis fick inte ens ha bilen igång på gården när han hämtade Johan en dag i somras. Hon fick in avgaser. Fan hela hon är en stor avgas. Kan hon dra på sig kol och lungcancer borde väl lite bilavgaser inte vara något bekymmer.

Nu ska jag bada.

Och lugna ner mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0