Montag!

I morse mådde jag bajs och trodde aldrig jag skulle ta mig på jobbet. Men efter att ha kräkes två gånger och fåt i mig en banan för att inte magen skulle vara helt tom var jag på jobbet 45 minuter senare än jag tänkt. Bra ändå. Kännde mig som en rutten potatis. Ögonen sved och huvudet dunkade, men efter lunch (!) blev det lite bättre. Gick bara minus 10 minuter på flexen oxå, jippi!
På vägen hem tävlade jag med en karl som jobar på jobbet (han visste dock inte att det var någon tävling som pågick) och i första hitet, efter att vi hamnat på samma gata igen låg han före. Men jag tog en annan väg, sneddade över gatan och vips så låg vi lika. Mina kortare ben fick pinna på i högre fart, men jag var före när han sedan försvann!
Sandra = Vinnare!
Har haft Elin, Mattias och Mio här på middag. Trevligt som vanligt och Mio lekte med katterna, och allt annat han kunde hitta :-)
Blev jättenöjd med maten, och det tror jag gästerna var med. 
Bjöd in Elin och Mattias på nyårsfirande (Mio får oxå komma om han vill) och det känns skoj! Roligt att jag får bjuda mina vänner oxå, så det inte bara är Johan och hans.
Har dammsugit ikväll, riktigt bra med småbarnsbesök, för när man inte orkar dammsuga katthår och skräp varje dag (trots att det skulle behövas) så kan man inte strunta i det när man har en smulad sockerkaka i soffan och på mattan.
Nu ska jag vila mig i soffan och se på tv. Snart ska man ju jobba igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0