61!

Så många par skor har jag i lägenheten. Sen har jag några par i stugan och iallafall ett par i förrådet. Och ändå har jag långt ifrån så många par skor som jag skulle vilja. Och de flesta är svarta, för det går att matcha bäst. Skulle kanske ha några i lite färg? Synd bara att skor tar sån plats, skulle vilja ha ett skorum!
Gjorde mig av med en påse skor förra sommaren, ingen idé att ha skor som man inte använder ;-)

Nu snöar det mycket här, det blir bra, såhär till julen. Riktigt stora flingor!
Alvin sover, även fast han själv inte tyckte han var särskilt trött somnade han till slut och har sovit en stund.
Han sov bara en kort stund på promenaden, vaknade innan vi ens kom till affären. Endast en låda hade de kvar av de jag skulle köpa, det var tur att jag hann få den.

Har sorterat lite bland julklapparna. Lagt de i påsar så de kommer med till rätt ställe.
Har haft tvättstugan idag. Johan fixade med allt i tvättstugan och jag har vikt tvätten. Gillar inte smutstvätt, vill helst att tvätkorgen alltid ska vara tom, och den rena tvätten vill jag ha på sin rätta plats så fort som möjligt. Gillar inte att ha grejer på fel ställe överhuvudtaget.

Kanske jag ska ta och vila lite i soffan nu. Med en pralin =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hejhej, vad mysigt ni verkar ha det isnön, jag skulle så gärna vilja ha lite snö.. Men stockholm verkar som vanligt inte få någon snö till jul.. Men kan ju hända jag får snö till nästa jul eftersom jag "ska" börja på socionomutb. till våren;)

Fin bakgrund på bloggen med snöflingor:)Skor är verkligen kul, men jag har inte lika stort skoförråd som du, jag har så svårt att hitta fina skor, just nu har jag bara ett par skor som jag inte blir blött om fötterna av och det är mina favvo skor, gummistövlar, svarta höga med vita blommor på;)

Ha en underbar lördagskväll och hoppas din lilla underbara söta Alvin sover hela natten, så ni föräldrar får sova ostört hela natten, så kan han väcka er imorgon då ni ska stiga upp då det är fjärde advent! Hoppas att ni får en mysig fjärde advent!!

många varma julkramar Linda

2008-12-20 @ 21:11:18
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0