Ekonomiskt just idag

Nu är vi mätta och belåtna. Alvin har ätit lasagne, hans andra köpta matburk, inte kan han vara vegetarian för evigt heller. Jag har ätit kassler med ost, broccoli och potatismos. Fanns en låda i frysen och bara att fixa mosen, jag är himla lat när det gäller mat till mig själv. Var på affären och köpte färdiga korvar med tomtegröt. Kanel på den och det är klart, vill inte ha mjölk, och tänk, en måltid för ynka 3 kr, och Johan tycker jag är slösig?! Jag äter hellre billigt och handlar mer kläder och skor =)
Var en sväng på stan med mamma nu på förmiddagen. Hittade en body till Alvin för 39:- Jag vill ändå se mig själv som ekonomiskt. Tror dock Johan har en annan syn på saken ;-)


Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Ok, ja men det borde han juh klara sig på.. Min son får än så länge en smakportion gröt på kvällarna.. kanske lite tidigt dock.. så kanske ska dryga ut lite på kvällsgröten.. men det är ingen speciell kvällsgröt han får, utan den där milda havregröten från 4 mån från Nestlé. Skulle va lite kul å veta varför dom helt plötsligt börjat äta på nätterna. Hahah jo man borde juh kunna reklamera gröten =) Men du har inte provat större portion?

2008-12-10 @ 13:06:25
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

tycker du verkar jätte ekonomisk juu.. vad gott med tomtegröt, måste nog köpa det jag å.. teensen älskar det med så det blir många korvar här.. haha...

kram

2008-12-10 @ 13:32:14
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Petra

Inte alls svårt att följa en diet som går ut på att bara utesluta något! Gör mat som vanlig men äter mer grönsaker och låter bli att göra ris/pasta(potatis/bröd till :) Så lättsamt!

2008-12-10 @ 15:33:53
URL: http://peppyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0