För första gången

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa och plockat med mina saker. De sista lådorna. Sen har vi kört hem dom till förrådet här istället, och slängt kassar och lådor med skräp. 
Mamma har bakat lussekatter (jag har stoppat i några russin och ätit deg) sen så har vi fikat (och fått med oss en påse hem). Tack, det är riktigt goda!
När vi körde lådorna och skräpet fick Alvin vara kvar hos mamma och pappa, smidigast så. Sen var vi ju tvungen att köpa blöjor också, tre paket blev det, ska väl räcka ett tag får jag hoppas.
Kom på när vi satt i bilen (jag satt ju fram brevid Johan istället för bak med Alvin) att vi inte åkt bil själva sedan turen till förlossningen, morgonen den 19:e maj. Så det var första gången som föräldrar (och då slänger vi skräp och köper blöjor..)
En till "första gången" hände igår, när jag kom hem. Ingen var hemma (förutom katten). Johan och Alvin var på gymet och det var nästan hemskt att komma hem till den tystnaden. Och gud vad jag saknade Alvin (inte Johan för vi var osams). Men jag antar att jag måste lära mig att vara ifrån Alvin några timmar, det är nog bara bra för oss båda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0