Inte alltid smartast i världen

Idag har vi varit och hälsat på lilla Stella och hennes föräldrar. Stella blir tre månader om två dagar, en söt liten flicka med mycket mörkt hår och mörka fina ögon. Tänk vad mycket som händer på bara tre månader. Det går så snabbt. Och sen blir det svårt att gissa på om någon är 25 år eller 30, då gör ett år hit eller dit ingenting. Maria, Stellas mamma fick visa leg på bolaget sist hon var där. 35 år gammal =) Hoppas på att vi kan träffas lite mer, vi är ju hemma båda två och som mamma har man ju alltid mycket att prata om!

Efter besöket tog jag och mamma en sväng på stan. Var tvungen att köpa lite tyg.
Duktiga jag klippte ut delarna till Alvins julstrumpa i morse, fast jag klippte två åt samma håll, man kan ju inte vara smartast jämt. Kom på samtidigt som jag klippte klart den andra delen att det här blir ju inte bra. En sida blir ju avig...var nog för att det var så tidigt, typ halv tio. Man måste alltid hitta nåt (eller någon) att skylla på, hehe.
50:- fattigare men en julstrumpa får han iaf, Alvin, det var ju det viktigaste! Inget annat shoppat, mamma bjöd på en korv =)
När vi kom hem smällde jag i mig 200g nonstop ckoklad. Gillar den! Och det är verkligen non-stop.

I morgon blir det generations julbak. Ska baka hjärt-rån, det har vi gjort i många år nu. Jag, mamma, mormor och mormorsmor. Och Alvin förstås, men han ska mest titta på. Kanske att han får grädda lite ;-)
Tidigt ska vi iväg, vid nio börjar den långa vandringen. Blir till att kliva upp vid åtta då.
Måste nog gå och sova nu, så jag är utvilad. Lite illamående på chokladkakan blev jag också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0