Juleskum

Nu har jag snart tryckt i mig en påse skumtomtar. Gott som satan men ibland kan det ju bli för mycket av det goda. Får varva med lite fudge, knäck och kola =) Kanske man ska ha som nyårslöfte att dra in på sötsakerna?

Hittade inget på REA:n. Letade inte heller. Kollade knappt faktiskt. Köpte det jag hade på "listan". En vit vanlig body till Alvin och bruna strumpor. Klockaffären var stängd så jag får korta av armbandet antingen i morgon eller på måndag.

Har packat upp min Soda Stream jag fick av syrran i julklapp och kolsyrat en flaska vatten =) Perfekt, nu kommer jag aldrig behöva handla dricka! Smaksatt vatten är godare än dricka, nyttigare också skulle jag tro då det inte är något socker i.

Alvin ligger och sover nu, vaknar till ibland så man får gå dit och stoppa i nappen, men annars går det bra. Han lägger sig (vi lägger honom) vid sju nu, iställer för tio-elva när vi lägger oss själva.


Blir slappa i soffan ikväll, som vanligt. Tycker bäst om såna kvällar, lugnt och skönt och nära till säng (och kylskåp).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0