One Week

Om en vecka är det jualfton. Om två veckor är det nyårsafton och sen börjar ett helt nytt år! Undrar vad det ska bjuda på?!

Alvin har sovit ganska bra inattm, i sin egen säng dessutom. Klarar han av att somna där sover han oftast bättre än om han ligger hos mig och Johan. Visst har han vaknat och ätit men inget onödigt gnäll efter att han somnat till natten.
Vi har ätit frukost och Alvin har somnat igen. Nu sitter jag och Johan vid varsin datorn, jag vid hans och han vid min. Han ska försöka göra den mindre långsam, just nu är det som en seg råtta. Tur att vi har en varsin, vad skulle jag annars göra nu ;-)

Frågade Johan vid frukosten om han tyckte att jag skulle ha lugg eller inte (borde gå till frissan snart) och han funderade men kom inte fram till något svar i den frågan. Istället säger han "Du har en riktig mammaSandra-frisyr nu.
?! Tack så mycket, jag vill inte ha en mammaSandra-frisyr! Jag vill ha en (bara)Sandra frisyr, ju! Jag vill inte vara mammaSandra, utan Sandra och mamma. Det är ju det jag är, även om jag är mamma hela tiden är jag ju Sandra också. Eller är man inte det längre?

Plusgrader ute nu. och sådär vintrigt vackert grått ute, haha. Där fick man för de vackra glittrande vita som varit ett tag. Det ska ju vara vitt och glittrigt på julen, inte grått och plaskigt! Fulväder!

Kommentarer
Postat av: carro

Jag funderade också på lugg här om dagen... Fick till svar av Johnny, BESTÄMT "Du, det är bra som du har det nu.!"

Så nu funderar jag inte på de längre =P

2008-12-17 @ 18:38:53
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: elin

Vad taskigt sagt! Du är ju jättefin i håret! Och i övrigt med... skulle du vara ute och vara barnlös så skulle ingen misstänka/ana att du har barn heller!

2008-12-18 @ 10:34:01
URL: http://beautifulelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0