Shopping =)

Nu på förmiddagen ska jag iväg med mamma på stan.
Shoppa en av de två sista julklapparna och sen lite grejer till mig själv. Hoppas jag hittar det jag ska (eller egentligen inte kanske). En outfit till nyår och lite småkrafs, det tråkiga småkrafset som shampo lär man ju hitta utan problem.

Alvin har haft en gnällig natt som oftast nu för tiden. Fattar inte varför han inte är nöjd, mat och gos men ändå så gnäller han. Tuir att han är så förbannat söt ;-)
Vid halv ett fick han komma till våran säng, då hade han ändå legat i sin säng sen klockan nio, men aldrig riktigt kommit till ro. Sänkte sängen hans helt igår, så att han inte ska ramla ur. Det var nog på tiden tror jag. Som han far runt på kvällarna.

Nyheterna på TV. Tur man bor här mitt i Sverige, nån jordbävning har jag inte lust att vara med om. Fast hände det skulle jag ju inte tro att det var en jordbävning utan kanske att grannen renoverade eller nåt annat knas.

Nu ska vi på med kläder, borsta tänder och gå ner på stan.

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Vi ska anmäla oss till nån fortsättningsgrupp på torsdag.. så får man se när man kommer med då.. skulle juh börja nån i januari tyckte jag hon sa, å sen i mars.

2008-12-16 @ 09:24:44
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: carro

Men just ja. Smart.

Bra att du påminde mig, vi ska ju också gå på badet massor snart..

Jäklar.

2008-12-16 @ 09:56:45
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kanske Alvin och Albert ska få sova tillsammans någon natt. Då kan de umgås medan vi föräldrar får sova. Albert är inte gnällig utan ligger i sängen och pratar och det är minst lika störigt - skulle han prata liite tystare så skulle jag kunna få sova. Måste upp hela tiden för att stoppa in nappen. Han blir glad när han ser mig och sträcker upp armarna. Tror han att det är morgon redan efter 4 timmar? Tokigt. Ses på torsdag!

KRAM

2008-12-16 @ 10:50:54
Postat av: Johanna o Nova

Men snutten då. Är det fler tänder på G, kanske?

2008-12-16 @ 20:11:29
URL: http://www.maersta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0