Igen

Kan inte låta bli att titta på Fetman tog mitt liv på femman. Hemskt hur stor man kan bli, fattar inte att man inte får hjälp att bli frisk när det gått så långt. Kanske mitt tidigare inlägg om fetma missuppfattades (iaf av en) men det är inte så att jag ser ner på feta människor, de är inte mindre värda (kanske mer? haha) däremot förstår jag inte hur man kan förstöra sin kropp på det sättet. Bortser man från utsidan som är för stor är ju insidan helt förstörd och orkar inte med livet.
Jag är inte särskilt hälsosam, men jag ändrar då och då nånting i min vardag. Och jag vill ju att insidan ska må bra oavsett om utsidan är kass, den kan man ju fixa till sen. Värre med det inre.
Fetma är ju en sjukdom, precis som alkoholism. Det har varit ett av dagens samtalsämnen. Alkohol klarar man sig utan så därför är det säkert "lättare" att bli av med det missbruket än matmissbruk. Oavsett hur tjock man är måste man ju fortsätta att äta. Man kan ju inte bara sluta.
Jag känner ju nu att magen min är ivägen och jag är osmidigare än vanligt. Och jag är inte alls tjock, och min mage är väl som en större ölmage. Förstår inte hur man som överviktig kan göra allt som man ska, lätta saker som att torka sig i rumpan och knyta skorna!

Kommentarer
Postat av: Olle

Skönt att du förklarar dig:)

2008-01-23 @ 20:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0