Mitt i veckan

Om drygt en timme ska jag ner på Eastern och äta middag. Mums vad gott, och inte var det längesedan jag var där heller. Men vad spelar det för roll, såhär mitt i veckan och innan löning ska man unna sig lite lyx. Vardagen är så grå ändå.
Fick dock tårta idag på jobbet. Då blir man glad, och biten var tillräckligt stor för att man skulle bli lite illamående. Hatar när det inte är nog stora, så man fortfarand är sugen när den är slut. För stor är bättre!
Och det var en söt liten Emil-bebis på besök på jobbet. Trots att dagen inte började så bra (var extra trött i morse, hade så ont att jag knappt tog mig ur sängen, fåglarna i Badhusparken fryser ihjäl, Heath Ledger är död) så känns det bra nu. (Jag jämför inte Heaths död med att vara morgontrött, han var en favorit och det är jättetråkigt att han dött!)
På väg hem från jobbet möter jag en tjej i strumpbyxor och tröja som endast når över halva rumpen. -10C ute så hennes ben är bergis blå och iskalla. Själv ser man ut som en Michelingubbe, men hellre det än att frysa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0