My second skin

Jo i morse när jag skulle klä på mig tog jag en tröja som jag vet sitter löst och är ganska stor i modellen. Skojjigt det blev när den sedan sitter som ett korvskinn. Koftan som jag sen satte på mig spretar i knapparma, snart kan jag nog sprätta bort dom med magen. 
Jag vet att jag skriver mycket om vikten och min figur men ni måste förstå att det här med att bli större är väldigt nytt för mig.
Var en sväng på stan efter jobbet och träffade Towa en snabbis. I morgon flyttar hon till Uppsala för att plugga en termin, så det kommer att dröja innan vi ses igen. Hon berättade för mig att hennes bror och hans tjej ska ha barn, fem dar efter mig. Skojjigt!
Tänkte hitta mig ett par byxor för jag börjar bli less på att ha samma hela tiden, plus att dom inte går att dra upp ordentligt och jag måste ha dom helt öppen. Ser mindre bra ut. Jaja, har iaf inte köpt några för alla storlekar är för stora. Och jag vet inte var, än på HM och Lindex, det finns byxor för sköldpaddor. Jag tänker inte betala 800 spänn för ett par mammabyxor!
Får väl kanske sjunka till mysbyxnivån även på jobbet...

Kommentarer
Postat av: Maria

Towa - Uppsala? Vilka trevliga nyheter!!!

2008-01-19 @ 01:28:51
URL: http://miainreder.blogg.se
Postat av: Marie

Jag drömde att du fick en flicka! Det enda jag kommer ihåg från det är att jag tyckte hon va söt, men minns inte alls hur hon såg ut =P

2008-01-19 @ 10:17:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0