Tisdag

Två dagar på jobbet avklarade. Veckorna brukar gå hyffsat snabbt tycker jag. Det är mornarna som är segast, sen flyter det på med fika och lunch och fika och hemgång.
Är hos mamma och pappa och ska äta pannkakor. Sen blir det handla lite, hem och bada. Kommer att ha somnat innan Johan kommer hem för han slutar inte förrän elva. Blir att slappa i soffan och läsa lite.

Härom natten drömde jag att vi fick bebis. Mycket och mörkt hår hade han och det enda namn som jag tyckte passade var Truls :-) Börjar gilla det namnet, haha. Men för bebis skull kan vi ju hoppas att den inte har såå mycket hår. Eller att det är en flicka. Fast kanske som mellannamn?
Efternamn har vi disskusioner om. Inte Engström säger jag. Och bara Johans efternamn om vi gifter oss, annars mitt. Men om det blir bröllop så vill jag att vi tar ett helt eget namn. Synd bara att vi är två om det där. Vore så lätt annars.

Kommentarer
Postat av: elin

Trulsa? På en tjej alltså. Om ni gifter er innan bebis kommer blir det alltså en liten Engström (om Johan vägrar ta ett eget alltså) eller? Det är svårt det där, fast enkelt för oss för jag skulle aldrig vilja ge någon annan namnet Holm. Nej, nu måste jag fortsätta med maten - födelsedagsmiddag! Mums!

2008-01-08 @ 16:16:33
URL: http://beautifulelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0