Tjolavippen

Äntligen helg!
Nu börjar folk på jobbet att veta att jag ska ha bebis. Kanske bra det så de inte tror att jag går och blir tjock enbart av allt godis jag stoppar i mig.
Fredagsbullen idag var under all kritik, men den gick självklart ner. Det gör ju det mesta som går under rubriken fikabröd. Men snart slutar de väl bjuda på "bullar". Får man börja baka själv (Therese?) och då smakar det definitivt bättre kan jag lova.

Johan jobbar till nio och jag är och förgyller mamma och pappas kväll även idag.
Öppnade en Aladdinask och har mumsat pralins (det var tydligen pappas så nu är man väl skyldig han en ny tills han fyller år, det var visst inte innan dess han skulle öppna den?!)
Johan ska ha sin kvalitetskvart med sina kompisar när han slutar så jag har inte så bråttom hem.

I morgon ska jag ner på stan och bränna lite pengar. Fan skojjigt det. Och det kanske blir några skruttkläder, kan ju inte ska behöva vara naken även sen h*n kommer ut.
MakeUp Store skall besökas, och även kicks (Johan det går snabbt, jag lovar) ska köpa en pensel och lite krämer.
Vill även ha en ny mobil (rosa Sony Ericsson) men det verkar som den bara är telialåst och det går ju inte när man är halebop brutta.

Tjillevippen!

Kommentarer
Postat av: Linda

S: Jisses. Jag har 7 katter. Denna är född i oktober och väger redan 8 kilo :O Plus han äter inte så mkt. Han har till och med fettvalkar i ansiktet.

Mumsa lite choklad till mig också va? :)

2008-01-25 @ 20:59:25
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0