Unga Mödrar

Brukar titta på programmet "Unga mödrar" ibland. Shit vad puckade en del är!
En 19-årig tjej som är gravid för tredje gången (första gången dog barnet i magen, andra fastnade ägget fel, eller hur det nu var). Och nu sitter den blivande mamman och pappan och röker hemma i soffan?! Men hallå? Eller är danska foster inte lika känsliga? Jaha, men hon röker aldrig mer än tio ciggaretter om dagen. Phu! Jamen då är det ju ingen fara.
Nu har ju jag aldrig varit rökare, men jag har hört att det händer att folk slutar...?

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Ja jag kollar också på de. Jävla puckad brud. Men barnmorskan verkade ju inte se något fel i att hon rökte. Här i Sverige är ju barnmorskorna benhårda med rökningen.

2008-01-22 @ 19:17:42
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: elin

Jag har hört om folk som aldrig ens börjar (röka)!
DU har ingen övervikt, inga bristningar, inga läckande bröst (vad jag vet) och inte ens något illamående längre... så något ska väl även du tvingas dras med =P Inget illa menat men i efterhand är det inget vidare att träffa på någon som haft en "perfekt" graviditet utan krämpor så även du kommer ju att ha något att prata om...

2008-01-22 @ 19:37:02
URL: http://beautifulelin.blogg.se
Postat av: Johanna

det absoluta klimaxet var tjejen som fått värkar, stannar upp och säger "Jag måste röka" sedan sätter sig på sängen och röker, hennes kille röker också, de överväger o ringa efter ambulans, bara hon hinner röka..

2008-02-02 @ 00:54:03
URL: http://johannadahlberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0