66 dagar kvar

Inte så jääättelänge ändå.
En dag kvar att jobba, se får jag vila och kanske orkar hjälpa till mer hemma igen =)
Men idag har vi hjälpts åt med alla bestyr sen vi kom från föräldrargruppen. Johan var ledig idag så han hade förberett middagen. Han fortsatte med den och jag rullade köttbullar på köttfärsen som vi hade. Sen hann jag även göra två limpor. Och äntligen är det rent och fint i köket, inget odiskat alls!
Nästa vecka ska jag tvätta, tvättkorgen svämmar över...men så länge man har rena kläder att dra på sig är ju inte det hela världen.

Pratade om bl.a föräldrarledigheten idag på föräldrargruppen. Jag hade ju tänkt vara hemma ett tag, men Johan vill ju självklart också vara hemma. Får se hur det blir, man behöver ju inte bestämma allt nu. Men jag vill ju planera och veta, lite kontrollbehov. Och helst vill jag ju inte tillbaka till jobbet, har ju tänkt utbilda mig. Till nåt.

Johan hämtade mig två på jobbet och innan föräldrargruppen var vi en sväng på Barnenshus och tittade. Blir nog ett svart spjälskydd til sängen.
Hann också med att beställa en säng och madrass på Babyproffssen. Där fanns iofs ett spjälskydd på rea som jag tycker var jättetfint, men rosa med hjärtan känns lite risky att köpa. Fast självklart kan en pojke ha det med, men det passar nog bättre med svart, och lättare att matcha sängkläderna med det sen. Viktigt viktigt =)
...Men man kan ju ha två spjälskydd...

Kommentarer
Postat av: elin

Tror inte att svart spjälskydd kommer att matcha dreggel lika snyggt om ett med svart botten men ni kan ju ha tur och få ett barn som inte sysslar med sånt...!

2008-03-14 @ 14:03:24
URL: http://beautifulelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0