Det här med barnvagn

Har försökt intala mig själv att den barnvagn vi fått låna blir bra.
Det är ju bra att slippa lägga ut pengar på en vagn när det finns en som fungerar. Och jag tycker inte att det är något fel på den, men.
Det finns ju ett men som jag inte kan släppa. Har alltid tänkt mig en svart vagn, har tänkt att vad roligt att få titta och välja ut en barnvagn som ens lilla bebis ska få ligga i.
Kommer inte känna mig tillfreds innan jag har den perfekta vagnen, som jag själv (och lite Johan) valt.
Typiskt.
Det är som en liten irriterande mask kommer krypa runt i kroppen till den där vagnen jag inte kan motstå är bebis vagn. Jag vill inte känna att andra har den vagnen jag vill ha. Avundsjuka.
Fy vad fjantig jag är, materialist.
Funktionen är ju det viktiga, egentligen.
Och självklart innehållet i vagnen, bebis. Som inte bryr sig alls om vad den ligger i.
Men jag gör, för mig är det viktigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fredags bulle is the shit!!!

2008-03-17 @ 21:25:16
URL: http://shooters.blogg.se
Postat av: Sofia

Det är inte fel att tänka som du gör. Jag sa redan från början att är det något jag vill ha nytt så är det barnvagn. Det är för att jag längtat sååå efter att få gå och köpa precis den vagnen jag vill ha. Precis som du själv resonerar och känner. Vi har beställt en svart (vi tycker lika märker jag), Brio Happy. Valde sittvagnen med en mjuklift. Vi är i stort sett sist ut med att bli föräldrar bland våra kompisar så jag hade många barnvagnsråd att lyssna till innan vi bestämde oss. Alla tillbehör till vagnen är svarta - även skötväskan. Ångrar mig nästan, kommer se lite trist ut kanske. Tänkte att svart skulle matcha vad man än som förälder bär för färger. Låter inte detta ytligt så säg =) Men man har ju rätt att tycka som man vill och göra vilka val man vill. Ni kan ju börja med den vagnen ni lånat, vill ni så kan ni ju köpa en ny vagn senare.
Kram

2008-03-17 @ 23:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0