En liten bebisflicka...

I natt så födde jag mitt och Johans lilla barn. En liten söt flicka med mörkt hår.
Födde i soffan hemma hos farmor och farfar, och det gjorde så sjukt jävla ont!
Johan filmade =)
Jag mindes inget av förlossningen förutom smärtan så Johan berättade för mig att jag hade grinat som en galning och svimmat? Ja, jag kunde ju se filmen sen.
Mindes inte ens när bebis kom fram...
Typiskt.
Sen skulle jag såklart visa upp underverket som jag klätt i söta kläder. Fick leta lite då jag glömt bort vart jag lagt henne (?!) men hon låg så sött där på soffan =)

För att förtydliga så var detta bara en av nattens drömmar. Jag är fortfarande tjock om magen, och skulle (hoppas jag) inte glömma bort var jag lagt mitt barn.

Det positiva med denna förlossning var, förutom ett friskt och vackert litet barn, att min mage var platt och fin när jag vakande upp efteråt =)
Men så jävla ont som det gjorde (och det kommer det ju såklart att göra i verkligheten oxå) kanske bebis ska stanna felvänd och det kan plocka ut älsklingen genom ett hål i magen?

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag drömde att du berättade vilket namn du skulle ha om det blev en tjej, Edith ska hon heta, bara så att du vet =)

2008-03-26 @ 12:18:52
URL: http://peppyn.blogg.se
Postat av: Anna

Söt :)

2008-03-26 @ 12:24:06
URL: http://annaahlvin.blogg.se
Postat av: Sandra

kikar in från Sofias blogg... Måste lägga in en kommentar när jag läste ditt inlägg... Din dröm låter precis som den jag hade innan vi fick vårt första barn. Fast jag födde på Campus ;-) Smärtan hade varit så stor & jag halkade på isen när vi skulle gå (?!) till förlossningen, slog i huvudet & svimmade. Därför mindes jag inte själva förlossningen men en liten flicka hade vi fått & allt var helt plötsligt som vanligt. Min pappa hämtade oss från förlossningen & det var tur att han var där & kom ihåg att ta med henne för jag hade alldeles glömt bort henne...! :-) Å jag som var så säker på att vi skulle få en pojke, men drömde bara om flickor...
Lycka till & hoppas det inte gör så ont att du svimmar :-)

2008-03-27 @ 23:27:42
URL: http://svedjelandet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0