Fredag

Äntligen fredag igen!
Så skönt att vara ledig några (alldeles för få) dagar.
Är hemma och grattar Viktor nu, ätit tårta och kakor. Väntar på att bli bjuden på middag =)
Efter jobbet var jag en sväng med farmor och mamma och handlade lite kattgrejer.
Farmor och farfar ska ta hand om Tyson. Känns för mycket med tre katter så går det bra får han bli Stugubo. Kommer bli tomt, men man vet ju var han finns om man vill träffa honom. Och funkar det inte för farmor och farfar att han honom får han ju självklart komma tillbaka.

Magen min växer på och bebis känns färdig, trots att en fjärdedel återstår.
Farmor tror att det blir en pojke, resten verkar tro på flicka. Så roligt att inte veta och få gissa istället. Svaret kommer ju tids nog.
Hade sendrag i benet härom natten och trodde jag skulle bli tvungen att amputera. Väckte Johan i ett vrål och han blev såklart orolig innan han förstod vad det gällde. Han hjälpte mig och det släppte snabbt, fast det kändes som en evighet av smärta. Tredje gången jag vaknar med sendrag på kort tid, och varje gång har jag gjort fel, böjt foten åt fel håll och det blir tio gånger värre!

Kommentarer
Postat av: Petra

Hm... pappa har en teori att man får mindre sendrag om man dricker mycket vatten =) Tror inte det finns någon forskning som stödjer den teorin men man vet ju aldrig...

2008-03-07 @ 17:45:54
URL: http://peppyn.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!
Jag har också sendrag/kramp typ varje natt. När jag vaknar till sträcker jag alltid på mig och så vips är sendraget där. Första gången gjorde jag som du - skrek och väckte Markus som hoppade upp. Han tog tag i foten och böjde den så försvann det direkt. Nu vet jag hur jag ska göra och då gör det inte lika ont.
Ha en trevlig helg!
Kram Sofia

2008-03-07 @ 18:38:12
URL: http://svensberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0