GodMorgon

Kliver upp med Johan och äter frukost. Inga problem att kliva upp tidigt när man vet att man inte ska jobbaoch kan vila på dagen om man blir trött.
Kanske inte idag då, för jag har ju några grejer på schemat för dagen.
Lämna tillbaka bilen vi lånade, funderar starkt på köp, skön att köra, hyffsat billigt, snygg färg =) och bättre säkerhet än medelbilen, dock några Men. Jag är säker (osäker som jag är) att skulle jag köra upp bilen själv skulle det hända en olycka och självrisekn är förstårs skyhög! Pappa kör de lånade bilen och jag kör hans =)
Fast nu har Johan spanat in en Passat (skitsnygg) så jag vet inte. Kommer väl sluta med att vi står utan bil, som vanligt.
Halv tolv kommer Elin förbi så vi ska ner på stan och Luncha tillsammans.
Sen tänkte jag ta en tur på stan, skynda mig hem och hämta fikat till föräldrargruppen som är mellan 15:00-17:00, sista träffen. 

Vi har bara mitt mobila internet nu, klippte sladden till det andra igår så nu ska vi vänta på modem från Telia. Fick flytta det mobila till ett vanligt, tur det. Men vet inte hur övergången kommer bli, kanske blir utan ett tag.

Ska väl ta och snygga till mig lite nu. Klä på mig och sådär.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, tur jag läste din blogg - hade helt glömt bort att det är föräldraträff idag =) Jag är helt borta i huvudet, glömmer en massa saker. Kom just hem från Pilis där jag varit hos mina föräldrar i några dagar. Mamma gör några ärenden sen ska hon hämta mig för att vi ska på Jysk. Ska kika om de har några fina sängkläder och någon madrass till spjälsängen. Slutar väl med ett besök på Barnens Hus, tror inte att Jysk har så mycket faktiskt.
Vi ses i eftermiddag!
Kram Sofia

2008-03-27 @ 09:16:50
URL: http://svensberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0