Alvin sover fortfarande

Inte så konstigt att han sover än med tanke på hur mycket han var vaken inatt. Han har fått sova mellan mig och Johan för att vi inte orkar kliva upp och stå vid hans säng för att ge honom nappen tills han somnar. Jag har fått vara vaken massor och sovit supertrångt för min säng är kass, som ett dike ungefär. Jag ligger ju i mitten på min säng (Johan hade sängen innan mig, innan han köpte en ny och bra) det är bara där man kan ligga för den är ju nerlegad där. Alvin rullar dit och jag med, så där får vi trängas, vilket jag avskyr, vill ha mycket plats och ingen trängsel när jag väl ska sova. Jag har fått sova snett, ute på kanten och Alvin har rullat mot mig och jag har fått flytta honom flera gånger. Diesel hade vett att lägga sig längre ner, vilket jag fick veta när jag kände nåt ludet med foten...

Idag blir det simning. Ska ta och väcka upp sonen så han kan äta och sova igen innan det blir bad =) Vill inte ha en trött och hungrig simmare med mig.


Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

När han sover så länge, och ni ska iväg å bada.. sover han en stund till i vagnen då innan?

2008-11-17 @ 10:40:29
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Ah.. men skönt det. Oliver har svårt å sova om han ganska nyligt har sovit länge. Så han har varit alldeles för trött på badet dom här 2 ggrna tror jag.. går bra första 15-20 min, men sen är det bara skrik. Får försöka se till att han sover lite mer innan nästa gång iaf.

2008-11-17 @ 15:25:46
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Soya

Ja, här har vi också sovit kasst. Iaf jag.. Martin sover ju ändå han :P

2008-11-18 @ 00:25:01
URL: http://soya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0