Då var dagen snart slut

Hittade inga skor idag, men har två par på lut tills i morgon vilken isåfall kommer kosta mig sammanlagt 1000:- Vet inte om det är vad jag borde lägga pengar på men vad fan, tar pengarna slut så gör dom. Då går hela nästa "lön" åt till julklappar och då får det väl bli så.

Ätit älggryta till middag idag. Jag förberedde och stekte och puttrade köttet i timmar innan Johan kom hem och tog över kryddning och såsning, det är han bättre på! Gott blev det!

Nu är vi alla tre nybadade och ser på tv. Ska äta lite kladdkaka, fanns en bit i frysen som såg så himlans ensam ut. Jag vill inte gärna frysa ut den...hahaha...ni fattar va?! Rolig jag är =)

Jag hittade en grej på IXO-House idag som man kan stansa ut små snöflingor med, perfekt till julpyssel. Den kunde till och med stansa ut i kartongpapper. Och endast 29:- Vilket klipp!

Är fortfarande förkyld. Honungsburken är snart slut, men vi såg ut att ha en kvar =) Så gott med honung!
Näsan är täppt och blomflugan killas i halsen, kanske har den skaffat barn där nere?
Har haft ont i huvudet men clementinen jag nyss åt verkar har löst upp huvudvärken en aning. Tidigare idag gjorde lite chokladsås på grädde och O´boypulver susen. Vem behöver piller, lixom?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0