Nr 2

Och då menar jag inte bajs utan tand. Alvins andra tand i nederkäken är nu framme =) Jag har en tvåtandad son!
Idag snöar det lite här. Vintern är ju finare när det är vit så det är ju kanske bra. Gillar dock inte att det blir halt och kallt och blött.
Undrar vad dagen bjuder på då?
Vi ska inte bada idag som vi tänkt utan sparar oss tills på måndag. Alvin har varit lite snorig inatt och grejsig i ögat. Måndagarna är ju roligare så jag vill abolsut inte missa en måndag på grund av att vi tar igen en måndag vi missat på en fredag. Om ni fattar?

Igår var vi på Öppna förskolan och träffade massor av kompisar till Alvin. Jag pysslade ett familjekort som tog flera timmar, och det blev inte ens bra. Kunde inte bestämma mig hur jag skulle börja, vad jag skulle ha för grejer på eller hur jag skulle skriva. En mamma satte sig, skrev och klistrade lite och var klar på under fem minuter, och det blev ett fint kort. Undrade där vad jag sysslade med =)
Sen fick jag prova på att vara tvåbarnsmamma när Alvins faster Linda var på toa. Alvin i vänster knä och Noah i höger knä. Där satt man på stolen, var inte så mycket mer man kunde göra. Kanske lär man sig att laga mat med fötterna då, vad vet jag.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad roligt med tänder! :) Väntar fortfarande på att Novas ska sticka upp. (Det känns som att de i överkäken är "vassare" än de i underkäken, vilket ju är lite skumt, men det ger sig nog.)

2008-11-14 @ 19:36:44
URL: http://www.maersta.se
Postat av: karita

Hej stumpan! Jag, Saja och Marie tänkte oss lite adventsmys här framöver. Har bjudit in dom övriga tjejerna med men vet ej vilka som är intresserade. Men vi vill ju självklart att du är med oxå om du kan! vad säger du om någon av dagarna 28 eller 29 november? Vore jättekul om du kunde! PÖSS

2008-11-14 @ 22:23:15
URL: http://bombos.blogg.se/
Postat av: Soya

Oj, stor kille nu ju :)Ja laga mat med fötterna är nog nästa projekt då :P

2008-11-14 @ 22:33:41
URL: http://soya.blogg.se/
Postat av: mamma russin

vad skönt.. då det finns hopp för flera ..;)

kramis

2008-11-14 @ 23:10:24
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0