Rensning!

Igår när jag kom hem från mamma och pappa vid halv elva så var min första tanke att gå och lägga mig i sängen, med Alvin, och läsa lite bok. Men istället dammsuga jag hela lägenheten och bäddade rent i sängarna och tog en härlig dusch. Kan ju undra vad grannarna tyckte om det. Gick och la mig i rena sängkläder vid halv tolv.

I morse hade vi tvättstugan och jag skötte det hela med bravur.
Jag gillar att plocka och städa (ibland) så efter frukosten fick jag med mig en bakis Johan ner till förrådet och så började vi en storröjning. Alla grejerna ur och omplockning i lådor, Johan trasslade med fyra miljoner kablar och vi gjorde skräp-påsar och kupan-påsar. Nu får det plats mer saker där nere, granen kan ju inte gärna ligga i lägenheten och sen har jag nog några lådor hemma hos mamma och pappa som ska hit.

Efter det promenerade jag med Linda, Jonnie, Noah och Vilja bort till svärmor och blev bjuden på middag. Johan fick åka bil för hans fot är inte som den ska.

Och inget godis har jag köpt (ätit har jag ju såklart) i helgen så ikväll har Johan fått gå på affären så nu har jag ätit godis så jag fått ont i magen. Det är ju typiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0