Smartast =)

Hur ofta kliver jag upp tidigt på en helg? Och hur ofta stryker jag överhuvudtaget nåonting med strykjärn? Idag gjorde jag såklart både och, eller hade iaf tanken att jag skulle göra det.
Klev upp och tog fram strykjärnet. Har ingen strykbräda så jag tänkte stryka på mattan. Börjar men det kärvar så jag kollar på järnet och det är nåt klet på det. Frågar Johan vad han gjort med det, har ju aldrig strykt ja, går runt i skrynkliga kläder istället och gardinerna är lite russinlika men men. Han vet inte vad som hänt, så smarta jag tänker gnugga av kletet på mattan, vad jag inte tänker på (tänkte nog inte alls) är att mattan inte direkt är gjord av bomull. Strykjärnet kletar fast direkt och nu är hela strykytan full med svart klet, plast alltså.  Mattan blev det ett märke på och ytan är alldeles hård. Det första lilla kletet var ju för att jag nuddade mattan. Typiskt! Johan tycker att jag ska köpa ett nytt strykjärn, det tycker inte jag. I så fall kan han få det i julklapp =)

Alvin låg i våran säng inatt men jag minns inte när jag lyfte över honom, för vi somnade i olika sängar. Han är förkyld nu, snorig och hostar lite. Hoppas han kan bada på måndag!

Kanske man kan ta bort plasten med nagellacksborttagning?Undrar om det är värt ett försök...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0