Tyget är shoppat

Nu har jag handlat tyget till gardinerna som ska sitta antingen i vardagsrummet eller köket. Även tyg till åtmnstone en julstrumpa och ett par kuddar.
När vi kom hem fick Alvin sova på balkongen för första gången. Sover såklart mycket bättre ute. Kall om fingrarna blev han så ett par varmare vantar måste vi köpa.
Jag är inne i det här med julen nu och bara längtar tills jag har köpt mer saker och får börja pynta.
Vill ju ha en svart gran, står en superfin på Domus som jag bara måste köpa. Johan vill absolut inte och säger att den får i så fall stå i min klädkammare. Jaha, ska jag sitta där inne och fira jul?
Köpte en chokladkaka, lite godis och början till en middag med mig hem i hopp om att han ska vara glad (och ändra sig). Det är alltid värt ett försök med mutor, när tjat inte hjälper.
Vi har lite olika (helt olika faktiskt) smak när det gäller det mesta, speciellt inredning. Men om jag kommer på något, och Johan inte gör det borde ju jag få bestämma. Vill jag ha en gran, och han inte, kan den ju lika gärna vara svart. Johan kan annars få hugga en fin gran till oss. Kanske jag ska laga middagen också? Varma mackor ;-)
Blir lite julshopping till veckan.

Kommentarer
Postat av: Elin

Kommer bli kanon med gardinerna, fanns det mycket tyg kvar?!? Tror jag måste göra soffkuddar ;)

Jasså, du vill oxå ha en svart gran?! Våran är från Domus, kanonfin! Du kan få bilder på våran från förra julen som du kan visa Johan så han fattar vad fint det är med en svart gran, Fredrik mobbar dock mig fortfarande men jag tycker den är lika fin även iår :D

2008-11-16 @ 16:53:28
URL: http://elinochelin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh en svart,(med pynt) så klart ni ska ha en svart! Vil så gärna se en svart live... har ju sett en vit och en vanlig grön ju haha,

Så elinelin upp med kort!

Mvh Hanna

2008-11-16 @ 19:43:16
URL: http://www.blandvackrafjall.blogspot.com
Postat av: emma

jag är nog villig att hålla med Johan. Granar SKA vara gröna, inte svarta eller rosa eller nån annan konstig ickejulfärg.

Personligen tycker jag att julfärgerna skall vara som det alltid har varit. ;o)

2008-11-17 @ 06:12:29
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0