Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ida.

7 Sanningar om mig:
  1. Jag har alldeles för kort stubin för min omgivnings bästa, men lika kort som stubinen är, lika snabbt blir jag på bra humör igen (dock inte alla andra omkring mig).
  2. Jag kan ibland tycka att jag är lite bättre än andra och har lätt för att störa mig på människor.
  3. Jag är allergisk mot färgen röd (eller det är snarare en fobi eller kanske tvångstanke?). Kan inte ha rött som inredning eller på mina kläder, inte ens en liten detalj som knappt syns. På Alvin går det bra och rött är snyggt men jag klarar inte av färgen till mig. Kanske något jag borde jobba på?
  4. Jag är född i Vågens stjärntecken. Har beslutsångest lika stor som universum. Har alltid svårt att bestämma mig när jag ska göra något och väljer ofta fel trots genomtänkta beslut.
  5. Är sockerberoende och äter godis/kakor varje dag.
  6. Dricker vatten till det mesta. Har inte mjölk till gröten utan dricker vatten ur ett glas bredvid.
  7. Jag tycker inte om att ha det stökigt utan vill gärna att allt ska vara "perfekt". Hatar att få skräp under fötterna när jag går och tål inte ett skitigt kök. Tyvärr syns det inte längre och jag har ju numera andra saker som jag prioriterar framför städning.
De regler som gäller är:

Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att länka till deras sidor.
Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Utmanar de som vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0