Snygg Naken

Om det är ytligt att bry sig om hur man ser ut så får jag väl vara det. Att sminka sig även om man inte ska göra något speciellt, kanske bara vara hemma, tycker många är onödigt. Jag tycker det hör till, iaf till mig. Jag känner mig inte riktigt klädd utan smink.
När man blir gravid förändras kroppen. Efter graviditeten med Alvin var jag inte mig helt lik, men jag var ganska nöjd. Jag hade ju fått barn.
Graviditetskilona försvann helt efter nån månad och jag fick den kroppstorlek jag ville ha.
Min mage såg ändå bra ut, den var platt och utan bristningar. Min navel har alltid varit utåtpekande, men jag har ändå gillat den, för den har varit min.
Men nu då, med ett stort ärr på en växande mage? Hur kommer min mage att se ut när denna bebis är ute? En degig klump med ett stort rött ärr?
Visst, jag har blivit lovad att få det tillfixat, men man kan inte trolla bort ett ärr utan bara förminska och bleka det. Det kommer alltid att vara där. Och inte som ett minne från en graviditet eller förlossning utan bara något helt onödigt som borde gått att förhindra.
Och jag måste vänta minst ett år till innan det kan snyggas till för att alla hormoner från amningen ska ha försvunnit.

Såhär ser den ut nu. Min mage.

Kommentarer
Postat av: elin

Det ligger ju en fin liten bebis där inne nu och det gör ju magen jättefin! (finns ju de som ser ut så utan att vara gravida...)Sedan är det så klart synd att inte blindtarms-grejset upptäcktes innan det behövde bli op men du får sätta ditt hopp till att det blir så snyggt det kan sedan. Jag tycker att det är bra gjort att visa upp den iaf, och det är ju som sagt alltid snyggt med gravidmagar!

2009-12-17 @ 13:30:23
URL: http://elintyras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0