Sista måndagsgnället för i år

Här händer inte mycket värt att skriva.
Men jag känner för att klaga och då gör jag det.
Låg länge i sängen i morse. Mannagrynsgröt till frukost. Kollade om det var ledigt i tvättstugan och en timmes tvättande blev det. Inte min sambos kläder dock för dom tänker jag sluta tvätta tills han kan boka en tvättid utan att jag ska be honom tusen gånger (och ändå få göra det själv). Han tycker ändå inte att han behöver tvätta för han har så mycket kläder (och verkar använda samma plagg mest varenda dag ändå för det var typ fyra kalsonger och en tröja i tvättkorgen som var hans). Jaja.
Han jag bor med (den större av dom) har istället rivit ner Diesels vattenskål och matskål i golvet och de har gått i mer än två bitar om man säger så. Han får åka på IKEA och köpa nya.
-18,8 grader kallt ute men han jag har barn med ska tydligen iväg ut med Alvin för att skotta?!
Leksaker på golvet i hela lägenheten och det är bara jag som plockar upp (kan ju inte begära så mycket av Alvin) och snart har jag väl brytit ryggen av mig eller något. Ont i svanken har jag mest hela tiden så det är en härlig ställning att gå böjd och plocka klossar.
Tänker även sluta diska någon annans disk än min och Alvins. Jag skiter numera i hur mycket disk vi har (ändå sedan igår faktiskt, och kanske att jag inte bryr mig ända tills i morgon?). Förstår inte varför det bara är jag som ska ta tag i hemmets sysslor utan att ha blivit tillsagd. Syns ju tydligt vad som behöver göras.
Säger jag något så är jag tjatig. Säger jag inget får jag göra allt själv.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Känner igen det där, killar är ganska slöa av sig i mellanåt. Sen när man är gravid blir allt tusen gånger jobbigare också, med alla hormoner som spökar osv. Iaf jag störde mig mkt mer på precis allt som jag inte ens bryr mig om i vanliga fall.

2009-12-28 @ 13:21:04
Postat av: elin

Förstår dig mycket väl. Här har vi delat det rakt av, jag sköter tvätt och Mattias disk. Tvättar han så hänger han tvätten skrynkligt så jag får gå efter om jag inte vill behöva stryka det sedan så då är det bättre att jag får göra det "på mitt sätt" ända från början (dessutom planerar han aldrig så att de snygga kläderna blir tvättade någon dag innan vi ska nånstans).

En vettig städlösning väntar jag däremot fortfarande på...

2009-12-28 @ 18:43:29
URL: http://elintyras.blogg.se/
Postat av: emma

welcome to my world! Så har jag det hela tiden. Du får väl iaf hjälp med mat, det får inte jag. tråkigt när dom inte ser nånting, och säger man nåt mer än 1 gång tjatar man... till slut ger jag upp, å då vet han ju att han ändå inte behöver göra nåt! Dumt!!

2009-12-28 @ 21:20:50
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0