Sovmorgon!

Idag sov vi till halv nio jag och Alvin. Och sen låg vi kvar en stund och mös i sängen! Det är så man ska börja dagen. Inte med en väckarklocka, trött och stressad.

Alvin åt massor med gröt och har sen stått och "diskat" medans jag sminkat mig och fixat håret. Nu stängde han precis av vattnet, tog sig en napp från bänken och ställde tillbaka stolen vid bordet. Han var färdig i köket =)

Självklart var det stängt på vaccineringen igår, men jag köpte iaf en lekhjälm (dyr) så ett av "uppdragen" blev utförda.

Idag ska vi träffa Towa på stan och fika/luncha. Har även ett par ärenden att uträtta.
Inte lika kallt som igår, tycker att ett par minusgrader är lagom.

Johan kommer hem ikväll. Så tråkigt när han inte är hemma. Man vill gärna ha en vuxen att prata med emellanåt, även om Alvin pratar mer och mer och förstår nästan allt man säger blir det ju inte samma sak.

Kommentarer
Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

det har du helt rätt i, så tänkte jag också från början men sen fick jag höra att det inte alls var bökigt att få ner den minsta där bak. Sen vet jag inte om det stämmer eller inte, köper vi en urban jungle så kan vi inte ha den som singelvagn om det skulle behövas (onödigt stor för ett barn) men det lutar ändå åt den och sen får vi skaffa en till enkelvagn åt mercedes och ha hennes brio sing till mini om vi skulle behöva gå ut med varsitt barn. usch så krångligt det låter men det var ändå den enklaste lösningen vi kunde komma på haha.min mamma är tyvär utomlands det närmaste året och hon har tagit med alla saker, dålig tajming för sen lär vi ju ha dubbelt av allt istället men då får vi sälja antar jag.hur går det med allt i graviditeten för dig nu då ? =) när var de du hade bf?

2009-12-04 @ 10:13:42
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

jo men vi sålde racen när hon slutade dagis ;)

2009-12-04 @ 11:52:26
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Momma

Det är väl fantastiskt vilken duktig pojke Alvin är,

låt honom hållas!!

2009-12-04 @ 13:02:36
Postat av: Turbo

Du har väl haftb det bra!!! eller mat och dryck och lärt dig att sy och någon som skrämmer Alvin

2009-12-04 @ 21:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0