Träningsvärk?

Sitter här med något som känns som träningsvärk i vaderna. Om man nu kan få det av att bara vara ute och gå. Visserligen har jag gått ganska mycket idag, och snabbt, och det kändes i fogarna vill jag lova.

Trevligt fika på Törners med Towa. Alvin ville inte sova som jag hade tänkt (eller han somnade strax innan men han  vaknade när vi kom in) men skötte sig ganska bra och satt ner större delen av tiden.
Blev en tur på stan sen. Köpte en liten mössa till bebisen (som han kanske kan ha till sommaren, men den var billig).
Två plåtburkar som nu gömmer knäck och kola köpte jag med.
Beställde även liggdelen till vagnen, lika bra det, jag vet ju vad jag vill ha och om två månader behövs den ju.Och Alvin fick sig ett par nya badbyxor, likadana som han hade när vi började babysim med honom.

Mötte mamma på affären och följde med hem till henne. Blev bjuden på middag och fick även lära mig hur man syr ett par byxor. Tack!
Alvin fick ett par fina jeans av mamma igår och eftersom jag rensade ur Johans skrubb för nån vecka sedan och plockade bort trasiga jeans, kunde jag också sy Alvin ett par byxor.
För att vara mina första sydda byxor är jag nöjd (även om mudden i benen hade kunnat vara lite mindre tajt, och fickorna hade kunnat sitta lite högre upp). Charmigt med hemsytt!
Däremot tror jag att allting ska gå så mycket fortare än det faktiskt gör, och jag vill göra så mycket på en och samma gång. Nya projekt hela tiden som håller mina tankar igång. Till veckan när Alvin är på dagis kan jag fortsätta!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0