Varför fortsätter man alltid att hälla knäcken när formen vickat i hopp om att den ska vicka tillbaka så att det går att forsätta hälla, trots att man vet att det bara blir värre?!

Jag tar en paus i allt julgodis-stök och ska laga mig lite lunch. Även om jag inte är särskilt hungrig (på grund av alla kulprover och allt provsmakande) så är det nog bra med lite annat än bara socker och sirap i magen.

Kommentarer
Postat av: elin

Svaret till din rubrik: för att det ska bli riktigt mycket fulknäck som måste ätas upp med detsamma! Det är nog något undermedvetet, precis som när man skär alldeles för stora kantbitar när man gör kola och fodge och sånt så att det ska bli mycket som bara "måste" ätas upp innan paketeringen =)

2009-12-02 @ 13:21:47
URL: http://elintyras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0