Lördag
Idag har sett Alvins sjunde tand, lika vass som se andra. Den kommer i nederkäken, till vänster.
Tycker det är många tänder, och gillar att bitas gör han också!

På förmiddagen har vi kikat lite på när min bror spelat bandy i snö och kyla.

Har även soreterat Alvins bebiskläder (igen). Plockat bort lite av det jag haft i lådan, för allt behöver man ju inte spara.
Blir det en till bebis vill man ju handla lite nytt också, och då är det lika bra att rensa bort lite.

Lagt in bilder i datorn och börjat fundera över vilka bilder som ska skickas för framkallning. Det blir ju alltid på tok för många.

I går hälsade vi på Li, min yngsta kusin som fyllde 4 år.
  Vi åt hämtmat med Linda, Jonni och Noah.
Sen såg vi film, Step Brothers, rolig och galen var den!

Kommentarer
Postat av: elin

Vilka fina vinterbilder! Och vad stor Li har blivit, jag minns när du fyllde år och din moster väntade henne och när hon året därpå var bebis, många födelsedagar sedan...

2009-02-07 @ 16:27:54
URL: http://beautifulelin.blogg.se/
Postat av: alwaysNamninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.

Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.

– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?

Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.Namnlista att skriva på:

http://www.namninsamling.com/always1

2009-02-07 @ 22:05:07
URL: http://always-alwaysonmymind.blogspot.com
Postat av: Linda

åå vad stor Alvin blir och kan stå helt själv, vad duktig han är.. Sötnosen..!

Kram

2009-02-08 @ 11:38:41
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0