Jag har inte svultit ihjäl

Nej här mår vi faktiskt bra nu. Även om jag inte bloggar som vanligt.
Det kom in pengar på kontot idag, mer än vanligt dessutom så snart ska man väl ut och shoppa kanske. Eller så skulle man kanske ha sparat. De ska ju räcka fram till Alvins födelsedag, och tänker man så är det inte mycket. Alls.

Alvin går mer och mer. Inte helt ovanligt att han tar tio steg åt gången, så kul! Fast han kryper ju hellre då det går betydligt fortare. Svårt att minnas hur det var innan han kröp, nu är man så van att han är överallt och att man kan ropa på honom om man vill att han ska komma. Det betyder dock inte att han kommer bara för att man ropar, finns ju så mycket annat som är mer intressant än mamma.

Ni behöver inte oroa er för att jag ska försvinna. Gå ner i vikt alltså. Det bästa med att gå ner 2 kilo är ju att man kan äta 2 kilo extra godis, utan att det gör något. Som en bonus, det kan man behöva efter att ha varit magsjuk. För det är mitt friskhetstecken, att godissuget kommer tillbaka. Köpte ju en godispåse i söndags när vi var och handlade (tredje påsen den veckan), men märkte på kvällen att allt inte stod rätt till då jag inte ville äta något godis. Nu är allt åter som det ska!

Johan lagar lunch så snart ska vi äta. Man är ju som frisk och piggare nu men man vill ju inte smitta nån annan så det är bäst att hålla sig hemma idag med. Lite som att sitta i karantän. Inte för att det är något jag provat...

Kommentarer
Postat av: Anna Hoglert

Skönt att ni mår bättre och att godissuget är tillbaka =) ibland önskar jag att man kunde få en spruta som tog bort suget för gott, haha!Snygg du blev förresten som orangutang =) hoppas du hade skoj!vad duktig han är att gå Alvin, håller med om att man inte alls kommer ihåg hur det var innan de började krypa, konstigt egentligen...det är alldeles för länge sen våra små fick leka nu. dags för en date?!kram

2009-02-25 @ 23:12:22
URL: http://starannis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0