Just ja, det är ju fredagen den 13:e...

Tidig morgon och grinig natt. Men nu har vi ätit frukost och är nöjda och glada.
Inte lika dödligt kallt idag som tidigare dagar -13 grader känns nästan varmt.
Blir en sväng på stan om allt går som jag tänkt. Och det är ju lite extra kul att gå ut med nya vagnen.
När vi handlade den fick vi ett bonuskort så nästa gång vi köper något har vi 100:- rabatt och bara en ruta kvar tills nästa häfte är fullt med stämplar. Kan ju tycka att det kanske är onödigt att köpa en ny vagn när man har en som är ganska ny och fungerar som den ska. Snygg var den ju också, Brion, men det blev ju inte särskilt dyrt att byta ändå.

Och att det är fredagen den 13:e hade jag glömt. Tills jag kom på det, såklart. Tur att Johan inte jobbar kväll för säkert, med min otur skulle det spöka extra mycket (mest i mitt eget huvud) och en viss Jason skull bergis komma på besök. Eller vilken annan hemsking som helst.
Nej, jag hoppas oturen håller sig borta. Eller är det här en sån dag man gör bäst i att vara inne?

Kommentarer
Postat av: Elin

Hahaha.. ja jag hade stannat hemma hela dagen om det inte hade varit för att min syster fyller år!! Hemskt.. hon är dessutom född fredag den 13e, men rätt normal är hon nog ändå ;-)

2009-02-13 @ 08:34:40
URL: http://elinochelin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, när det mörknar kommer vi också att hålla oss inne... :P Men fredagar som infaller på den trettonde har varit ganska bra för min del, förr i tiden var det min lyckodag.Jag tror jag har missat helt vad det är för vagn det blev till slut. Vad har ni köpt för nån?

2009-02-13 @ 08:43:48
URL: http://www.maersta.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0