Kräsen

Det har kommit ut en del nya hus på hemnet.se men nu börjar jag bli kräsen. Förut såg jag stor potential i de flesta husen, även de allra skruttigaste och visst kunde jag tänka mig att bo långt bort i Odensala, bara jag fick bo i hus. Just nu känner jag inte så utan kan bo kvar här i lägenheten och ta det lite lugnare. För helst av allt vill jag ju bo på Söder.
Ett hus som ligger ute föll mig i smaken vad gäller inredningen. Svart golv i badrummet, svarta luckor på skåpen, svart kyl och frys i köket och vita skåpsluckor. Ofta tycker jag det mesta är fult och måsta göras om, trä är inte min grej, här ska det vara målat!

Kommentarer
Postat av: elin

Har sett vilket hus du menar och det ser jättesnyggt ut! Fast det skulle bli trångt om ni (du) vill ha fler än två barn. Ni får väga för- och nackdelar ett tag och hoppas att ni hittar något perfekt sedan!

2009-02-13 @ 17:23:30
URL: http://beautifulelin.blogg.se/
Postat av: Elin

Såg också det huset, tycker dock att luckorna i köket var fula men det är ju inte så dyrt att fixa det när det mesta andra är ok :-) Hmmm.. jadu, var vill man bo egentligen är frågan för oss mest just nu :-(

2009-02-13 @ 18:43:34
URL: http://elinochelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0