Man

Lunchen är nu uppäten och jag är galet godissugen. Får se vad jag kan leta fram i skåpen här hemma.
Gåradgen spenderades i Stugun där vi firade min farfar som fyllde år. Mycket godsaker bjöds det på. Jag gillar verkligen att fika och äta godis.

Har varit ute på en promenad tidigare idag och ett tag såg det ut som att det skulle bli fint väder. Det blev det inte.
Jag och Johan diskuterade ordet "man". Då inte en gift kille utan det andra. Vi kom inte fram till något egentligen, förutom att jag tycker att det är ett bra ord, men inte Johan. Hur ska man (där kom det) kunna ersätta det ordet då?

Vet inte vad vi ska hitta på nu men Alvin försöker klättra upp på TV-möbeln, vilket jag knappast tror att han lyckas med.
Men däremot tyckte jag nästan att han tog ett steg idag men det var så mesigt så det kan nog inte räknas. Men han lyfte ena foten en aning och flyttade den framåt, lite stolt får man allt bli!
Mindre stolt är jag över ur dåligt han sover på nätterna. Och hur han ska vara överallt där han inte får. Typ i blomkrukor eller i avloppet i badrummet (ja inte i själva avloppet såklart, men han är gärna där och pillar).
Vid frukosten ställde han sig upp i sin matstol (Stokke Tripp Trapp) så nu kan man inte släppa honom med blicken någon längre stund.

Kommentarer
Postat av: elin

Har lärt mig att i samtalssammanhang (alltså dialoger med lite viktigare innehåll och som ska leda någonvart) så är "man" inte att föredra för att folk hellre tar till sig av det man säger om man använder "jagbudskap" och står upp för sin åsikt osv. Det är också lättare att det blir missförstånd när man använder sig av det "diffusa" begreppet "man" som både kan innebära "jag" eller vem som helst.

I vissa situationer (som i förra meningen) tycks det dock vara oundvikligt...

2009-02-05 @ 14:56:37
URL: http://beautifulelin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Albert går för fullt nu! Fast med sina händer i våra =) När man håller i händerna på honom får han en jäkla fart =) Han kan inte hålla balansen och stå upp av sig själv, endast mot något föremål.Det dröjer nog inte länge tills Alvin går.

Kram

2009-02-05 @ 17:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0