Museum

Alvin har idag varit på museet för första gången. Tror att han tyckte det var spännande. Tyvärr hade han knappt sovit något så han var lite trött men ändå på ganska bra humör hela dagen.
Promenerade ner med Noah och Linda vid tolv. Blev fika på museet innan vi gick hemåt, chokladkaka med grädde, gott gott! På vägen hem kikade vi i några affärer och kom hem när klockan var över fem. Så det blev en heldag! Tror både jag och Alvin behövde det efter alla dagar som vi bara varit hemma.

Alvin åt dukitgt med mat nu, en sen middag. Men lite tjurig måste han ju vara. Han har fått för sig att hans mat inte är lika god som våran och nu skulle han absolut ha det jag åt. Duktiga jag slängde ihop flingor och mjölk till mig själv. Han skrek så fort han inte fick som han ville, men efter en sked med lite mjölk av mig gick hans mat ner. Så vi fick köra varannan. Han skrek när han fått sin egen mat och skrattade när skeden med mjölk kom. Tokungen!

Alvin sov på vägen hem så jag tror inte att han kommer somna för kvällen om en timme. Men jag tror nog att han och jag tar ett bad tillsammans då och sen efter lite gröt kanske han vill sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0