Plockdag

Idag har det varit inte en så händelserik, men dock nyttig dag. (Inte nyttig i den bemärkelsen vad gäller mat, proppar i mig godis för fullt). Jag och Alvin har dammsugat lägeneten och vikt tvätten som tvättades i söndags men som ingen orkat ta itu med när vi varit sjuka (inte heller det första man vill göra när man blir frisk). Sen har vi städat i min klädkammare/skrubb och min garderob i hallen. Allt för att jag framöver ska ta bort skrivbordet ur Alvins rum så det blir hans alldeles egna. Hans säng ska ju få flytta in där med snart är det tänkt. Det har iaf kommit upp gardiner i rummet nu, har varit tomt efter att jag plockat bort julgardinerna, nästan så det ekat i rummet.
Eftersom vi plockat med en massa har vi inte varit ut något idag. Alvin sov en stund på förmiddagen men har haft svårt att komma till ro för att sova på eftermiddagen. Vid halv fem lyckades han somna en halvtimme men är fortfarande trött så jag hoppas att han kan lägga sig för natten som vanligt. Just nu badas det med pappa vilket är dagens höjdpunkt!

Alvin går lite varje dag, allt från ett eller två steg till drygt tio. Han ser så stolt ut. Läste i min sån "Mina första åren"- bok och jag tog mitt första steg exakt på min 9 månaders dag, precis som Alvin gjorde. Det var roligt! När jag var 10 månader gick jag väl helt.

Roligare än så blir det inte. Och inga bilder heller. Men snart!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jaa visst är den snygg!

2009-02-27 @ 18:04:55
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: emma

Sandra!! Jag slutade läsa när du skrev att du skulle sluta blogga, men så dag fick jag veta att du hade börjat igen... så nu har jag läst typ alla dina inlägg å jag måste säga, du är så rolig att läsa.. stundvis har jag suttit här å skrattat så tårarna sprutat! Välkommen tillbaka, eller vad man nu säger,

själv har jag bytt blogg...

pemsan.bloggsida.se

2009-02-27 @ 20:20:55
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0